banner_alle_pagina's basisschool

Schoolrestaurant

EET LEER LEEF – Lekker eten maakt gelukkig

Je bent de hele dag druk bezig. Les in, les uit. Dan wil je ‘s middags ook iets op je bord dat lekker is en je energielevel een stevige boost geeft.

Een unieke eetervaring
‘Hoe kunnen we onze kinderen gezond en met smaak (op)voeden?’ Terwijl je ouders en de school zich daar het hoofd over breken, trakteren we jou gewoon op lekker eten. Een broodje, slaatje of warme hap. Onze keukenchefs en voedingsexperten zorgen ervoor dat je nooit op je honger blijft zitten. Ze zijn nu eenmaal héél gepassioneerd met hun vak bezig en dat  proef je! We serveren precies wat jij, je school en je ouders willen: een unieke eetervaring.

Vers, voedzaam en gevarieerd
Onze smakelijke Eet. Leer. Leef-filosofie waarmee we jou willen laten proeven van een gezonde eet- en levensstijl steunt grosso modo op drie pijlers:

• Vers: we gebruiken uitsluitend dagverse grondstoffen en de fijnste ingrediënten.
  • Voedzaam: met seizoensproducten van Belgische bodem maken we creatieve en voedzame gerechten.
  • Variatie: we koken nu eens naar traditioneel recept, met respect voor het culinaire patrimonium, dan weer vernieuwend, geïnspireerd op innoverende technieken en de wereld.

Variatie in onze keuken is troef.

Ons schoolrestaurant
Er is keuze tussen een warme of vegetarische maaltijd.  Men kan deze maaltijden krijgen aan onze selfservice tegen een democratische prijs. Er is ook de mogelijkheid om boterhammen mee te brengen, dan is er tevens de gelegenheid om soep te verkrijgen.

Basisschool Eureka Torhout

Rijselstraat 110